OLEMME KUMPPANI TALOYHTIÖNNE

KOKONAISVALTAISEEN KUNNOSSAPITOON

Ratkaistaan yhdessä putkistonne saneeraus- ja huoltotarpeet

Kokeneen saneerauskumppanin kanssa taloyhtiön putkiremontti sekä sähkösaneeraus tuovat huoletonta asumista pitkälle tulevaisuuteen, eikä asukkaiden tarvitse muuttaa
remontin alta pois. Putkiremontissa pintaan asennettava, komposiittiputkesta suunniteltu järjestelmä on erittäin kestävä ja tyylikäs ratkaisu. Viemärin sukituksessa itsekantava ja joustava rakenne
takaa viemärijärjestelmälle pitkäikäisen toimintakyvyn. Viemärien hellävarainen huuhtelu on sujuva ja nopea huoltotoimenpide, jonka myötä tukokset poistuvat viemäristä tehokkaasti.
Sähköverkon nykyaikaistamisella vaikutetaan suoraan asukkaiden turvallisuuteen ja asuinmukavuuteen.

Sähkösaneeraus

Taloyhtiön sähköremontti on käytännöllisintä ja edullisinta toteuttaa putkiremontin yhteydessä. Kiinteistön sähköjohdoille lasketaan yleensä sama elinikä kuin vesi- ja viemäriputkille, eli noin 30–50 vuotta. Tätä vanhempikin, aikanaan hyvin tehty sähköjärjestelmä saattaa olla vielä turvallinen käyttää, mutta nykyajan vaatimuksia puolen vuosisadan ikäinen sähköistys ei missään tapauksessa enää vastaa. Sähkö on toimiessaan huomaamaton ja siksi sähköjärjestelmän tarkastaminen on aika-ajoin tärkeää.

Sähkösaneerauksen yhteydessä uudistamme tarvittaessa myös sähkökalusteet nykyaikaisiin ja tyylikkäisiin ratkaisuihin. Yksinään uusittu sähköjärjestelmä ei turvallisuutta takaa, vaan on tärkeää, että myös sähkökalusteet ovat tämän päivän turvallisuuskriteereitä ja kodinelektroniikan tarpeita vastaavat. Saneerattu sähköjärjestelmä tuo turvaa arkeen ja nykyaikaiset sähkökalusteet modernisoivat kotisi ilmeen.

Käyttövesi- ja lämpöverkkoremontti

Käyttövesiverkoston remontoiminen KotiSunin optimoidulla asennuskonseptilla on tehokas ja nopea ratkaisu kestävään putkiverkkoon. Nopean remontin alta ei tarvitse muuttaa pois, vaan huoneistossa voi asua koko saneerauksen ajan. Uusittu verkosto on energiatehokas ja alajakoisesti vedetty komposiittiputki on huomaamaton sekä hiljainen arjessa. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Viemärin sukitus

Viemäreiden saneeraaminen sukittamalla on kestävä ratkaisu viemäreiden pitkäikäisen toimintakyvyn takana. Epoksilla kyllästetty putki muodostaa itsekantavan rakenteen, joka korjaa jo olemassa olevat reiät ja halkeamat ja on kovaakin kulutusta kestävä. Sukituksen aikana asukkaiden ei tarvitse muuttaa pois asunnosta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Viemärinhuolto

Viemärihuuhtelu on sujuva ja nopea huoltotoimenpide, jonka myötä tukokset poistuvat viemäristä tehokkaasti. Huuhtelussa viemärit huolletaan harjan sekä paineistetun veden avulla ja samalla saadaan selville viemäriputkiston nykyinen kunto. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Asunto Oy Viikinmäentie 13, Helsinki
Taloluokka: Pienkerrostalo
Saneeraus: Viemärien sukitus
Huoneistoja: 4 kpl + yleiset tilat


VAIVATTOMUUS

Saneeraukseen sisältyy hankesuunnittelija sekä projektipäällikkö, joiden johdolla asennustyö etenee sujuvasti.

PALVELUALTTIUS

Panostuksemme helppoon saavutettavuuteen ovat korkean asiakastyytyväisyytemme takana Työn edetessä sinulle annetaan vastuumyyjän sekä asennusvetäjän numerot, ja näiden lisäksi asiakaspalvelumme palvelee kaikissa kysymyksissä numerosta 020 7669 940.

SELKEÄ TARJOUS

Tarjouksemme on rakennettu selkeäksi kokonaisuudeksi. Jokaiselle asujalle on mahdollista tehdä erillinen ja juuri heille räätälöity lisätyösopimus.

Nopeus

Optimoitu asennuskonseptimme on harkittu kokonaisuus alkaen organisoidusta asennusautosta, kokemuksen kautta kehittyneeseen asennus- ja huoltotyöhön asti.

Kiinteä hinta

Sopimuksen loppusumma kattaa koko saneerauksen kustannukset – tarvikkeet, asennuksen ja kaikki siihen liitettävät työt.

EI POISMUUTTOA

Kaikki saneeraus- ja huoltopalvelumme toteutetaan siten, että asujan ei tarvitse muuttaa pois asunnosta.