Asiakastyytyväisyys – Asiakkaidemme kokemukset kertovat yrityksemme nykytilanteen ja tulevaisuuden suunnan

Haluamme kiittää asiakkaitamme, jotka ovat tähän saakka olleet vaikuttamassa Kotivon toiminnan kehitykseen asiakastyytyväisyyskyselymme kautta. Saadut tulokset kertovat meille, että suuntamme on oikea ja asiakkaamme ovat mitatusti tyytyväisiä toimintamme eri osa-alueilla. Viimeisten 12 kuukauden ajalla tarkasteltuna asiakastyytyväisyytemme on 3.3, kun asteikon paras arvo on 4.

Kyselymme lähetetään automaattisesti tekstiviestitse jokaiselle asiakkaallemme mahdollisimman pian asiakaspalvelutilanteen jälkeen. Mittasimme jokaisessa kohtaamispisteessä asiakkaamme tyytyväisyyttä yrityksemme palveluun asiakaskontaktoinnin, myynnin sekä asennuksen näkökulmista. Arvosanat olivat eri asiakasrajapinnoissa 3 – 3.6 välillä, joista muodostui keskiarvo 3.3.

Kyselyssä pyydämme asiakkaitamme arvioimaan muun muassa henkilökuntamme asiantuntijuutta, palvelualttiutta ja luotettavuutta sekä kykyä lunastaa odotukset. Olemme saaneet erityisen positiivista palautetta ystävällisestä ja asiantuntevasta tavastamme kohdata asiakas, laadukkaasta työstä sekä sovituissa asennusaikatauluissa pysymisestä.

Palautteiden perusteella kehityskohteitamme ovat selkeämpi viestintä asiakaskontaktoinnissa puhelimitse sekä parempi palvelualttius myös tehdyn asennuksen jälkeen.

 

Näin asiakkaamme arvioivat Kotivon toimintaa omin sanoin:

”Edustajan kanssa oli mukava jutella. Hän onnistui luomaan leppoisan ilmapiirin.”

”Kiitokset sopimuksen tekijälle ja asentajalle. Meni mallikkaasti alusta loppuun.”

” Hieno suoritus. Oli ilo seurata asentajan toimintaa. Paljon kiitoksia.”

” Tämä oli vaivatonta ja nopeaa toimintaa. Kaikki tuli kotiin; ei tarvinnut ottaa itse selvää. Helppoa meille.”

Ensisijainen ja tärkein yritysarvomme on ollut sekä on tulevaisuudessakin tyytyväiset asiakkaat. Siksi sinun kokemuksesi kiinnostaa meitä ja haluamme jatkossakin kuulla, kuinka meillä menee. Tästä on rohkaisevaa jatkaa!

 

 

Kategoriat: Ajankohtaista, Sähkösaneeraus, Yleinen |