Arvonnan palkintona on Husqvarnan TS-38 päältäajettava ruohonleikkuri.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole KotiSun Group Oy:ssä tai sen tytäryhtiöissä työskentelevissä yhtiöissä tai muiden tämän kilpailun / kampanjan kanssa tekemisissä olleiden yrityksen työntekijöillä, eikä työntekijöiden perheen jäsenillä. Arvontaan voi osallistua 26.5.2017–31.7.2017 välisenä aikana. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Arvonnan järjestäjä voi evätä henkilön osallistumisen arvontaan epäsoveliaan käytöksen perusteella. Arvontaan voi osallistua lisäämällä kaikki arvontalomakkeessa tarvittavat tiedot osoitteessa www.kotisun.fi/arvonta. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan antamien yhteystietojen kautta. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä, on arvonnan järjestäjällä oikeus suorittaa arvonta uudestaan. Arvonnan järjestäjä (KotiSun Oy) sitoutuu maksamaan lakisääteisen veron edellä ilmoitetusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkintoa ei toimiteta ulkomaille. Arvonnan voittajan nimi ilmoitetaan osoitteessa kotisun.fi/arvonta sekä KotiSunin Facebook sivuilla. KotiSunilta otetaan yhteyttä arvonnan voittajaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai puhelimitse 31.8.2017 mennessä. Osallistuja antaa yhteystietonsa kilpailun järjestäjän käyttöön, ei Facebookille. Kilpailuun osallistunut voi milloin tahansa peruuttaa Kotisunin luvan käyttää osallistujan yhteystietoja markkinointitarkoituksessa.

Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: KotiSun Oy
Sähköposti: kotisun@www.kotivo.fi
www-osoite: www.kotisun.fi

Rekisterin tietosisältö: Nimiä, puhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita.

Tietolähteet: www.kotisun.fi kotisivu, jonka kautta käyttäjät voivat lähettää tietonsa arvontalomakkeella.

Rekisterin tarkoitus: Tietoja käytetään ainoastaan KotiSunin Facebook taiwww.kotisun.fi sivujen arvontaan osallistumisessa, ellei osallistuja ole lomaketta täyttäessään hyväksynyt että häneen voidaan olla yhteyksissä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi KotiSun Oy:n arvontaan etkä Facebookille.